Werkzaamheden

Vertrouw op onze loodgietersdiensten voor betrouwbare oplossingen voor uw loodgietersbehoeften. Onze vakbekwame loodgieters bieden snelle, vriendelijke service tegen scherpe prijzen. Neem nu contact met ons op om een ​​afspraak in te plannen.

Diensten die wij aanbieden

Wij bieden de complete loodgietersoplossingen

Van installaties tot reparaties en onderhoud, wij bieden uitgebreide sanitaire oplossingen om aan al uw behoeften te voldoen. Ons ervaren team van professionals levert betrouwbare en efficiënte diensten en zorgt ervoor dat elk aspect van uw sanitairsysteem wordt geregeld.

Met onze expertise en aandacht voor detail bieden wij totaaloplossingen die zorgen voor een optimale werking van uw sanitaire infrastructuur. Vertrouw ons om uitzonderlijke resultaten en een probleemloze ervaring van begin tot eind te leveren.

Loodgieter Utrecht

Riool Service

Problemen met uw riolering kunnen erg vervelend zijn. Dat begrijpen wij als geen ander en we staan graag voor u klaar. Wij gaan op zoek naar het probleem en voeren een rioolinspectie uit voor u uit.

Loodgieter Utrecht

WW Loodgietersbedrijf Utrecht is op korte termijn beschikbaar om te helpen bij het leggen van leidingen. Zorg ervoor dat uw woning compleet voldoet aan uw wensen en neem contact op.

Loodgieter Utrecht

WW Loodgietersbedrijf Utrecht is 24/7 beschikbaar om uw ontstopping te verhelpen. Of het nou een wc verstopping of gootsteen verstopping betreft, wij weten altijd raad.

Loodgieter Utrecht

Leidingwerk Service

WW Loodgietersbedrijf Utrecht is op korte termijn beschikbaar om te helpen bij het leggen van leidingen. Zorg ervoor dat uw woning compleet voldoet aan uw wensen en neem contact op.

Loodgieter Utrecht

Sanitair Service

WW Loodgietersbedrijf Utrecht is op korte termijn beschikbaar om u te helpen bij het plaatsen van sanitair. Dingen een wc plaatsen, een kraan aansluiten of het installeren van een gloednieuwe douche.

Loodgieter Utrecht

Verwarming Service

Maak uw woning winterklaar met onze hulp. Loodgieter Utrecht is op korte termijn beschikbaar om een CV leiding aan te leggen en het plaatsen van een verwarming

Lokale loodgieters die u kunt vertrouwen

Betrouwbaar, transparant en volledig professioneel

Vertrouw op onze loodgietersdiensten voor betrouwbare oplossingen voor uw loodgietersbehoeften. Onze vakbekwame loodgieters bieden snelle, vriendelijke service tegen scherpe prijzen. Neem nu contact met ons op om een ​​afspraak in te plannen.

Waarom u tevreden zal zijn?

Premium Partners:

Wij bieden service van de beste kwaliteit

Wie zijn we

Een ervaren team van bekwame professionals

Ervaar de beste loodgietersdiensten die eersteklas kwaliteit combineren met betaalbare prijzen. Ons team van bekwame professionals levert uitzonderlijke resultaten zonder uw budget te overschrijden, waardoor u waar voor uw geld krijgt. Vertrouw op ons om kosteneffectieve oplossingen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk.

Ons werkproces

Wij bieden de beste proceservaring

01. Het eerste contactmoment

Neem contact op via e-mail of telefoon, waarin we een afspraak met u maken.

02. De afspraak

Onze loodgieters komen langs om de situatie te bekijken en hierbij te adviseren. Ze stellen een plan op.

03. Aan het werk

Uiteindelijk gaan onze loodgieters aan de slag. Hierbij blijven ze in contact en praten ze met u mochten ze ergens tegenaan lopen.

FAQ

Heeft u nog vragen?

Ruikt u een gaslucht in huis? Dan is het noodzakelijk om direct actie te ondernemen. Het ruiken van een gasgeur kan worden veroorzaakt door een scheur of een lek in de gasleiding. Ook de gasslang kan beschadigd zijn. Wat moet u doen als u een gaslucht ruikt in huis?

Dit moet u doen als u een gaslucht ruikt in huis

Sluit de gaskraan in de meterkast af
Sluit de hoofdkraan af
Zet zoveel mogelijk ramen en deuren open
Laat elektrische apparaten en verlichting uit
Verlaat de woning zo snel mogelijk

Bel uw netbeheerder
● Bel het Nationaal Storingsnummer 0800 – 9009
● Bel WW Loodgietersbedrijf Utrecht

Het ruiken van een gaslucht in huis wijst in de meeste gevallen op een gaslek. Dit brengt gevaarlijke situaties met zich mee, maar heeft ook nadelige gevolgen voor uw gezondheid. Als u de geur van gas ruikt in uw woning, is het belangrijk om geen elektrische apparatuur in of uit te schakelen. Dit kan een vonk veroorzaken met alle ernstige gevolgen van dien. Gebruik als vanzelfsprekend ook géén vuur en steek géén sigaren of sigaretten op.

Ja, ontsnappend gas is een sluipmoordenaar. Het inademen van gas kan diverse ziekteverschijnselen veroorzaken. Deze symptomen zijn in eerste instantie niet ernstig en komen overeen met een grieperig gevoel. U kunt hoofdpijn en misselijkheid ervaren als u een kleine hoeveelheid gas inademt. Bij een langdurige blootstelling aan gas door een gaslek in huis, kan de uitwerking wel levensbedreigend zijn. Spoed is dus zeker geboden.

Heeft de netbeheerder een gaslek geconstateerd in de leidingen of uw verwarmingstoestel? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen door een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Gaslek? Als loodgieter in Utrecht staan we met spoed voor u klaar.

Een kraan die lekt verdiend aandacht. Maar wat kunt u het beste doen? Een lekkende kraan in de keuken, de badkamer of het toilet kan verschillende oorzaken hebben. De oorzaak is soms onschuldig. Zoals een kapot kraanleertje bijvoorbeeld. Er kan ook een meer ernstige onderliggende oorzaak zijn waarom een kraan flink lekt. Zoals een kapotte waterleiding of sanitair dat niet correct is geïnstalleerd. De lekkage opsporen is dan prioriteit nummer één.

Wilt u leidingwerk laten leggen of vernieuwen? De cv-installatie laten ontluchten of een lekkage in het plafond laten verhelpen door WW Loodgietersbedrijf in Utrecht? Dan is het niet mogelijk om zelf het materiaal aan te leveren. Dat heeft een aantal goede redenen.

  • WW Loodgietersbedrijf geeft garantie op haar reparaties en op het materiaal dat daarbij wordt gebruikt. Als u zelf het materiaal levert, zouden wij deze garantie niet kunnen bieden.
  • WW Loodgietersbedrijf werkt alleen met streng geselecteerde en hoogwaardige materialen. Zo kunnen wij een professionele en betrouwbare service en dienstverlening bieden.
  • WW Loodgietersbedrijf koopt de benodigde loodgietersmaterialen groot in. Dat betekent dat u altijd verzekerd bent van eerlijke, transparante, concurrerende en scherpe tarieven.

Wilt u gebruik maken van onze sanitair service in Utrecht? Bijvoorbeeld omdat u een loodgieter nodig hebt voor het installeren en aansluiten van het bad, de douche of de wastafel? Dan kunt u als vanzelfsprekend wel zelf het materiaal aanleveren. Wilt u uw gehele badkamer renoveren of vervangen? Ook dan staat WW Loodgietersbedrijf in Utrecht voor u klaar. Wij dragen zorg voor een vakkundige en betrouwbare installatie en aansluiting.

● Toiletten
● Douchecabines
● Baden
● Kranen en fonteinen
● Wastafels

Onze loodgieters in Utrecht denken graag met u mee

Het team van WW Loodgietersbedrijf denkt graag met u mee. Wilt u zelf het materiaal of sanitair aanleveren maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Wij voorzien u graag van een persoonlijk en op maat gemaakt advies. Natuurlijk kunt u ook direct een maatwerk offerte aanvragen via onze website. Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kunt u het beste doen bij een verstopping in huis? Bijvoorbeeld als het gaat om een verstopping in de afvoer, een riolering verstopping of een toiletverstopping? Een riool ontstopper is niet altijd een oplossing. Zeker niet als de blokkade zich verder in de afvoer of de riolering bevindt. Ontstoppingsmiddelen kunnen zelfs nog meer schade veroorzaken.

Een verstopping in Utrecht? Deze kunt u het beste zo snel mogelijk laten oplossen door een ervaren loodgieter. WW Loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in riool ontstoppen in Utrecht. Dat doen wij zelfs met spoed. Onze spoeddienst is binnen circa 30 minuten op locatie.  

Een verstopt toilet kan worden veroorzaakt door aangekoekte zeepresten, maar ook door toiletpapier of andere voorwerpen die vast blijven zitten in de afvoer van het toilet. De toiletverstopping of de verstopte afvoer van de douche proberen te verhelpen met een rioolontstopper is vaak zinloos. Zeker als de verstopping zich in de afvoerbuis bevindt. Vloeibare ontstoppingsmiddelen zijn agressief. Ze kunnen de afvoer ernstig beschadigen.

Een verstopping van het riool of de afvoer in Utrecht laat u verhelpen door de specialisten van WW Loodgietersbedrijf. Bij een verstopping raden wij u aan om gebruik te maken van onze spoeddienst. Meer schade of zelfs lekkages kunnen daardoor worden voorkomen. Onze ervaren loodgieters werken met een geavanceerd detectiesysteem. De oorzaak van de verstopping kan op deze manier snel worden opgespoord en natuurlijk verholpen.

Ruikt u een vieze geur in huis of heeft u het vermoeden dat er problemen zijn met de riolering? Ook het riool van uw woning kan verstopt raken. Een ontluchting van het riool is dan vaak noodzakelijk. Evenals het opsporen van de oorzaak van de riolering verstopping. Dat doet WW Loodgietersbedrijf met een camerasysteem. Daarmee kunnen we niet alleen de verstopping detecteren en verhelpen, maar ook de riolering controleren op barsten en defecten. De verstopping wordt opgelost op een adequate en milieuvriendelijke manier.

Een verstopt riool, toilet of afvoer in Utrecht? Laat deze snel en vakkundig verhelpen door WW Loodgietersbedrijf. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus ook in het weekend en op zon- en feestdagen staan onze loodgieters in Utrecht voor u klaar.

Loodgieter bedrijf

Laten we contact opnemen

Loodgietersdiensten nodig? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon, e-mail of via het contactformulier van onze website voor betrouwbare en responsieve service.